KARTICA POVERENJA

Šta program kartica poverenja nudi našim korisnicima?

Kartice poverenja Apoteke Zrenjanin omogućava našim korisnicima da ostvare pogodnosti i popuste za određene grupe proizvoda iz našeg asortimana i da učestvuju  u različitim promocijama koje organizujemo.

 

Kako se postaje vlasnik kartice poverenja?

Svi koji žele da postanu vlasnici kartice poverenja mogu to učiniti jednostavnim popunjavanjem pristupnog obrasca u svim našim apotekama i preko sindikalnih organizacija usvojim fitmama. Kartice su besplatne.

Korisnici prvo popunjavaju inicijalni formular, tj pristupni obrazac. Deo ovog pristupnog obrasca je i “pirvremena” kartica kojom se mogu da ostvare  pogodnosti, a kasnije na kućnu adresu  stiže i plastificirana kartica.

 

Gde svi koji su zainteresovani mogu da se informišu o promocijama i pogodnostima koje kartica poverenja pruža?

Proizvodi koji se uključuju u ove akcije će se menjati, otprilike na nedeljnom nivou, što će će biti propraćeno u lokalnim medijima (novine, radio i televizija). Informacije o ovim aktivnostima će biti postavljene i na našem web sajtu  i  Facebook stranici, nekoliko dana pre početka svake pojedinačne akcije. Takođe, vlasnici kartica poverenja će, prilikom popunjavanja pristupnog obrasca, biti u mogućnosti, ako žele, da odaberu način obaveštavanja (SMS; e-mailom).

Pitanja u vezi programa kartice poverenja i pogodnostima koje pruža svi zainteresovni mogu postaviti telefonom 023-523-000 ili poslati na e-mail adresu: kartice@apoteka.rs

Naši zaposleni u apotekama, kao i uvek, će rado svim zainteresovanim dati sve potrebne informacije o kartici poverenja i aktuelnim promocijama.